Servicer

Smeden Daugaard udfører smede og industriservice i hele landet

pumbe

Industriservice - Pumper og ventiler

Smeden Daugaard udfører renovering, udskiftning og forbedringer af pumper og ventiler samt tilhørende komponenter med fokus på både økonomi og miljø, herunder både det fysiske miljø som emnet udsættes for og miljøhensyn i alt almindelighed.

Vi har stor erfaring med ombygning af pumper til mekanisk akseltætning.

Fokus er altid optimering af drift omkostninger. Råd og vejledning gives også.

Plastsvejsning

Smeden Daugaard udfører plastarbejde efter gældende normer og standarder. Derfor udføres svejsning af rør med certefikat.

Vi har mange års erfaring med liming af pvc rør og dette udføres med stor hensynstagen til miljø og sikkerhed.


Smedearbejde

Smeden Daugaard har mere end 1o års erfaring inden for smedefaget og har løst et hav af opgaver lige fra drejningsopgaver af special emner til svejsning af større konstruktioner.
Alle opgaver udføres med stor omhyggelighed og i tæt dialog med kunden. 

Montage Service

Smeden Daugaard udfører montage service for landbruget, industrien og private. Herunder opsætning af nyt anlæg, vedligeholdelsesopgaver og ombygninger. Special emner udføres også. Alle opgaver imødegåes med en positiv tilgang til opgaven stor som lille.

ManPower

Smeden Daugaard tilbyder ManPower.

Har De brug for et par ekstra hænder i en kortere eller længere periode, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid til rådighed med en kompetent medarbejder og er meget fleksible med hensyn til tid, sted og rammerne for aftalen. Ring for nærmere aftale.Adresse:

Rodevej 17
4560 Vig


Tlf.: + 45 30 28 23 54

Email: thoke@smeden-daugaard.dk


Cvr. nr. 40222278